Professioneel Events (seminars, talks, retreats)

Inspiratie opdoen?

Om je talenten meer tot bloei te laten komen?

Om de regie over je eigen werk in handen te houden en vitaal te blijven?

Om een nieuwe, passende stap in je loopbaan te maken?

Om je werk/leven-balans te herstellen?

Om als manager de krachten en talenten in je team optimaal te mobiliseren?

Dan kun je me uitnodigen voor een Event voor jezelf, je team of organisatie wat je nieuwe inzichten en kracht geeft.

 

Welk Event?

Graag lever ik een inspirerende bijdrage met seminars of talks. Ik heb jarenlange professionele ervaring in de ontwikkeling en uitvoering van diverse seminars voor organisaties uit verschillende branches. Onder andere voor DSM, Rabobank, ECN, NVMW, PION en Ministerie voor Sociale Zaken.

Seminars/talks

Tijdens een seminar van één of een halve dag ontvang je nieuwe inzichten en oefeningen met betrekking tot het thema waar behoefte aan is. Ik heb onder andere ervaringen in het verzorgen van seminars op het gebied van vitaliteit, work/lifebalance, leiderschap, persoonlijk leiderschap/zelfmanagement, talentontwikkeling en transformatie. Je krijgt inzichten hoe drie verschillende krachten in mensen bepalend zijn hoe ze met deze thema’s omgaan in de praktijk (zie hieronder hoe). Daarnaast worden handvatten gegeven waar interactief mee gewerkt wordt, zodat je ervaart wat het positief voor je kan betekenen.

Bij talks word je aan de hand van herkenbare voorbeelden uit je werk in 1 of 2 uur geïnspireerd over hoe drie diepgewortelde krachten je werk bevorderen of belemmeren. Gevuld met inzichten en handvatten stap je de deur uit om nieuwe stappen te maken.

Wat kun je nou verwachten bij een event?

Bij een seminar of talk je krijgt inzicht hoe drie krachten alles in je werk en leven bepalen, al je gedrag en al je keuzes. De eerste kracht is je ego die je beter leert kennen door de ego-autobus gebaseerd op de Psychology of Selves & Voice Dialogue van Hal & Sidra Stone door wie ik opgeleid ben in de USA. Je krijgt uitleg hoe je ego gevormd is door de jaren heen en hoe je die nu gedoseerd kunt inzetten op een effectieve manier. De tweede kracht is je ziel. Je leert inzien wanneer die op de waakvlam staat en hoe je die kunt activeren om je leven en werk zinvoller en bezielder te maken. De derde kracht is spirit of bewustzijn. Een kracht die onder andere alles van je zelf helder doorziet, je zelfbewust maakt en nieuwe keuzes geeft.

Je gaat zien hoe bepalend deze krachten zijn op je vitaliteit, work/lifebalance, leiderschap, persoonlijk leiderschap/zelfmanagement, talentontwikkeling en transformatie. Naast inzichten krijg je handvatten om je eigen werk en leven mee te verrijken. Meer over dit gedachtegoed vind je terug in het boek wat ik met Wendy Hobbelink heb geschreven: Rijkdom is gratis! Een inspirerende gids voor nieuw bewustzijn in werk en privé. Kijk hier voor meer informatie.

Iets voor jou, je team of organisatie?

Wil je kijken of ik je kan inspireren met een event of bijdrage aan een event?
Ik ga graag een vrijblijvend gesprek met je aan.
Bel of email me: martin@martinthoolen.com; 06-15620111

En je krijgt snel antwoord.