Nieuwe ervaringen met mij als coach

Weten wat mijn coaching voor jou kan betekenen? Hier lees je een paar ervaringen van mensen die net een coachingstraject bij mij afgerond hebben.

“De coaching heeft mijn mentale veerkracht vergroot en mij meer zelfvertrouwen gegeven waardoor ik mij zelfverzekerd voel in mijn nieuwe rol in de organisatie. Ik durf mij kwetsbaar op te stellen en heb geleerd hoe ik dit functioneel in kan zetten. Ik voel me energieker en ben beter in staat mijn eigen grenzen aan te geven.Het fijne aan Martin is dat hij een zeer ervaren coach is met kennis van heel veel verschillende onderwerpen zodat een vraagstuk vanuit verschillende invalshoeken wordt benaderd wat heel effectief en verhelderend is. Martin weet snel tot de kern te komen en geeft goeie, concrete tips en adviezen waarmee je zelf aan de slag kunt. Ik zou Martin daarom zeker aanraden als coach. Ik vond de coaching een groot cadeau”.
PROFESSIONAL VAN LANSCHOT KEMPEN

“De coaching heeft me inzicht gegeven in mijn drijfveren, mijn handelen en mijn wensen voor de toekomst. Gelukkig bleef het niet bij inzicht, met de praktische tips kan ik blijvend aan de slag. De coaching had voor mij de perfecte mix tussen theorie en praktijk. Met afstand naar jezelf kijken, maar vervolgens ook duidelijke knoppen om aan te draaien. En dat ook doen. Daarmee is de coaching niet een tijdelijk traject tussendoor, maar kun je zelf echt iets veranderen, ook na afloop. Ja. Je bent daadwerkelijk een coach: meer ondersteunend aan een proces dat de professional zelf doorloopt. Je moet als deelnemer dus aan de bak, maar haalt er daardoor wel het meeste uit. Daarbij schakel jij snel naar de behoefte, zowel wat betreft inhoud als vorm”.
WOORDVOERDER, Provincie Zuid-Holland

“De coaching ging verder dan ik had verwacht. Ik dacht heel gerichte werkinhoudelijke tips te krijgen over hoe ik me sterker en beter in mijn kracht kon zetten. Het bleek een zoektocht naar mijn zelfvertrouwen te worden en het bood heel veel inzichten in de motivaties van mijn handelingen: bewust en onbewust. Een heftige tocht maar wat heel veel inzicht bood. Martin heeft een scherpe blik en is in staat snel door te pakken naar de kern van de zaak. Aanleg en ervaring zal hier zeker voor ingezet worden. Hij biedt ook een persoonlijke aanpak door goed aan te voelen waar je klaar voor bent en waarvoor niet en ook in de keuze van de methode om wel hetzelfde doel te bereiken”.
ECOLOOG NATUURMONUMENTEN

“Martin helpt je echt verder en je kan samen met hem een weg vinden naar de doelen die je hebt. Ik zou een coaching bij Martin meer dan aanraden. Hij weet snel inzicht te krijgen in je situatie waardoor je vanaf het begin direct met hem aan de slag kunt. Tijdens het traject blijft hij evalueren en vragen of je de voortgang nog vindt aansluiten op de beoogde doelen die van tevoren zijn afgesproken. Hiermee wordt het niet alleen laagdrempelig om bij te sturen waar nodig, je blijft hierdoor continu toewerken naar het vooraf afgesproken doel”. SALESMANAGER at Wear2work

“De coachings bieden mij vernieuwde handvatten om effectief te zijn in mijn communicatie met medemensen, op het werk en anderszins. Mijn zelfbewustzijn is gegroeid en daarmee mogelijkheden om mijzelf te sturen. Mij zelfvertrouwen teruggegeven. Al heel snel had ik een beleving van wederzijds begrip. Waardering van wie ik ben als individu. Niet te kinderachtig om mij ook kritisch de spiegel voor te houden. Connectie in mens- en wereldbeelden”.
VOORZITTER OR Provincie Zuid-Holland

Deel dit bericht:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Plaats een reactie