In-company Services

Wil je kosten besparen als organisatie door mensen niet naar een open training te sturen en toch effectiever te laten werken, dan biedt een in-company training of workshop voor jouw organisatie wellicht uitkomst.
Of dat nu gaat om een 3-daagse- of 2-daagse training (2×1 dag of 1×2 dagen), of een workshop van 2 tot 8 uur. Alles is mogelijk.

Voor wie?

Voor HR-managers/professionals, P&O-medewerkers en andere managers die het volgende voor hun mensen in hun organisatie willen, dat ze namelijk:

  • Vitaler en duurzaam inzetbaar zijn.
  • Pro-actiever en effectiever werken door persoonlijk leiderschap te versterken.
  • Effectiever elkaar coachen en coachend leidinggeven.
  • Beter omgaan met (anticiperend) baanverlies.
  • Effectiever omgaan met tegenstellingen en conflicten.
  • Zichzelf beter managen met ‘tools’ voor time-en stressmanagement en meer.

25 jaar In-company ervaring

De afgelopen 25 jaar heb ik vele in-company-trainingen en workshops voor diverse organisaties verzorgd met ‘overall’ een gemiddelde evaluatiescore van 8,5.
Zoals o.a. 7 jaar voor DSM en Sabic met de training Zelfmanagement voor de Middle Management Course (MMC). Zowel in het Nederlands, als in het Engels voor professionals/managers uit het buitenland van Amerika t/m China.
Of de in-company training Personal Empowerment of Workshop Persoonlijk Leiderschap voor de Rabobank en het Ministerie van SZW.
Of de ontwikkeling en uitvoering van de Transitie-Training Nieuw Perspectief voor de Rijksoverheid over effectief omgaan met (anticiperend) baanverlies en de opleiding van interne loopbaancoaches hiervoor.
Of de workshop Werkdruk en Zelfmanagement voor het Ressortsparket van het Openbaar Ministerie/ vestiging Den Haag voor 30 Advocaten-Generaal en Secretarissen. Referenties hiervan zijn uiteraard opvraagbaar.

Werkwijze

Afhankelijk van de vraag kunnen die thema’s in een maatwerk-programma ontwikkeld en uitgevoerd worden waar jullie organisatie nu behoefte aan heeft. Daarvoor kom ik graag naar jullie toe voor een oriënterend gesprek. N.a.v. dat en eventueel aanvullende gesprekken maak ik een maatwerk-offerte op. Hierin zal je de overeengekomen doelen, werkwijze en programma aantreffen, zodat je weet wat je krijgt. Vaak starten we met een pilot-training om te kijken of deze echt goed aan slaat. Voor de kwaliteitsbewaking is er aan het eind van elke training een schriftelijke evaluatie waarop een evaluatieverslag volgt wat naar jou als opdrachtgever wordt gestuurd ter controle.

Kosten

Het dagdeeltarief voor voorbereiding per trainer van 4 uur is €. 550,-. Het dagdeeltarief voor uitvoering per trainer van 4 uur is €. 850,-. Na gelang de wensen en budget van jou als opdrachtgever kijken we naar een passende oplossing die in een offerte aangeboden wordt voor de maatwerk-training of workshop.

Trainer(s)

Ik heb 19 jaar bij Circumference en 10 jaar als Freelancer van Publiek Domein en 8 jaar bij Boertien & Partners diverse in-companytrainingen en workshops voor uiteenlopende organisaties verzorgd. Hieronder zie je een aantal ervaringen van klanten met mij.

Bij groepen groter dan 6 deelnemers huur ik vaak een ervaren externe co-trainer uit mijn netwerk in. Ook is samenwerking met co-trainers uit de organisatie mogelijk.

Uiteraard wordt de keuze voor een methodiek afgestemd op de vraag en wensen van de teamleden. Tussen de (team)coachings vragen we alle teamleden een aantal opdrachten uit te voeren, om de transfer naar de dagelijkse praktijk te vergroten.

Kosten

Het dagdeeltarief voor voorbereiding per trainer van 4 uur is €. 550,-. Het dagdeeltarief voor uitvoering per trainer van 4 uur is €. 850,-.

Na gelang de wensen en budget van de opdrachtgever kijken we naar een passende oplossing die in een offerte aangeboden wordt voor het hele teamtraject.

Ervaringen opdrachtgevers met mij als in-company trainer en workshop begeleider

OPDRACHTGEVER DSM
De module Zelfmanagement stak elk jaar met kop-en-schouders uit boven elke andere module van andere trainingsorganisaties binnen de Middle Management Course met een gemiddelde score van 8,8.
OPDRACHTGEVER OPENBAAR MINISTERIE
Er is positief gereageerd op de workshop van Martin over Werkdruk en Zelfmanagement
RIJKSOVERHEID
Eigenlijk vind ik dat je eerst deze transitietraining Nieuw Perspectief moet doen, voordat je aan de volgende loopbaanstappen begint. Twinkeling in mijn ogen, opluchting en nieuwe energie ‘om ervoor te gaan’.
Previous
Next

Vragen?

Je kunt me altijd bellen of mailen met vragen naar:
martin@martinthoolen.com
06-15620111

En je krijgt snel antwoord.