Een Nieuw Jaar maken!

Hoe kom je uit een rot-jaar of een rot-tijd? 

Door zelf een goed jaar te maken! Ongeacht wat op je afkomt. Er komt namelijk altijd iets op je af, meevallers en tegenvallers. Altijd. 

Zoals wanneer je pech hebt, geliefden ziet gaan door corona. En er is meer wat niet optimaal gaat in de wereld. Kijk bijvoorbeeld naar de aarde en de veel zittende regeringsleiders die tot dictators zijn verworden. Waar het ego een belangrijker rol speelt dan gemeenschapszin.

En wat doe dit allemaal met jou? En wat doe jij er mee? 

Het mooie is dat je hierin keuze hebt! Of je blijft hangen in slachtofferschap of klagen, en besmet je eigen welzijn. Of je kiest ervoor om te leren van de ervaringen, om lief voor jezelf en anderen te zijn en het beste ervan te maken. Het is niet alleen tijd voor beter leiderschap van leiders, maar vooral tijd voor beter persoonlijk leiderschap van je zelf. 

Het beste vaccin daarvoor is liefde, waarvoor je elke minuut kunt kiezen. Dan wordt 2021 een Gelukkig Nieuwjaar, voor jou en de mensen om je heen.

Van Harte,   Martin Thoolen

PS:  In 2021 zal er iets nieuws verschijnen op het gebied van persoonlijk en collectief leiderschap wat jou verder hierin kan ondersteunen. Meer daarover in de loop van het voorjaar. www.martinthoolen.com

Deel dit bericht:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Plaats een reactie